Петрик наш задав
питання враз сестричці Нінці: - Рік який,
скажи-но зараз, в чехів або німців? Та чомусь
мовчить, як риба. Знай собі регоче: - Думай сам!
Чого вчепився? Що від мене хочеш? Мама вчула. Теж
сміється: - От, якісь дурниці! Рік такий же,
синку, всюди. Знай, нема різниці. - Я ж не міг
собі придумать щось таке про
німців. Певно, час
біжить там швидше, аніж в українців! Чув я, чесно,
вчора, мамо, сам від дядька Гриця. Каже, - ми від
них відстали
років десь на тридцять.
|