Впіймав рибину
Гриць малий,
кричить мерщій
Юрку:
- Зроби - но
швидше фото нам!
Дивись впіймав
яку!
Юрко його
відразу «клац».
У кадрі, мов живе.
- Чітке і гарне
вийде все.
Це ж фото цифрове.
Захочеш,-
збільшим знімок цей.
А можем зменшить
теж.
А можна відео
зробить.
Для мене це пусте.
Грицькові думка
спала враз:
- Давай зробім хитріш.
Мене ти краще
трохи зменш,
а рибу трохи збільш.
|