ІДЕЯ
Каже вчитель
учню:
- Пишеш гірше й гірше!
Є помИлок грубих
в тебе значно більше.
- Грубих буде
менше!
– є ідея в Міші.
Певно, треба
букви
всі писать дрібніші.
ВСЕ ПРОСТО
Мати каже: - В
чому справа?
Петрик вчиться
ліпше.
Ти ж таки у
мене, синку,
був завжди мудріше.
- Все тут
просто. – каже Ігор.
Пальцем в лоба тиче. –
Вчиться краще.
Бо від школи
Петі значно ближче.
- Як то так? –
питає мама.
– Так же не буває.
Поки я дойду
додому, -
все позабуваю.
НАЙБІЛЬШЕ
- Хочу я спитати,
- просить мати в Люби. –
Є ж якісь уроки,
що найбільше любиш?
- Що тут думать
довго. Це просте питання.
Я найбільше
люблю в нас урок останній.
|