Батька щось
спитати хоче враз мала Орися:
- Хто це тут
маленький, сірий? Котик ачи киця?
В тата справ
своїх багато. Доньку ледве слухав:
- Ти сама
дивися, доню. Глянь хоча б на вуха.
Та ж очима
тільки кліпа. Що це каже тато?
Сіла бідна, ледь
не плаче. Міг таки сказати.
Глянув той, -
маленька стала хмура, як ніколи.
- Що таке?
Невже, не бачиш? Кролик, доню! Кролик!
|