Нове плаття є в
Христусі.
Та хвалитись йде
бабусі:
- Плаття гарне
буду мати,
Спробуй колір ти
вгадати.
Бабця просить
враз онуку:
- Підкажи хоч
першу букву.
Довго думалось
дівчатку:
- Буква «В» там
є спочатку.
Бабця стала
думать чемно:
- Плаття це
вишневе, певно?
- От і ні! –
кричить Христинка. -
Плаття, бабцю,
те В КЛІТИНКУ!
|