Йде із мамою додому
понад вечір Таня.
Цілий день задати хоче
доня їй питання:
- Нам в садочку говорили
про батьків багато.
Кажуть: в кожної дитини
має бути тато.
Мамі стало трохи дивно.
Щось цікаве, схоже.
- Дійсно, доню. Справді, батька
має мати кожен.
- Як тоді таке можливо? –
хочу я спитати. –
В нас на трьох чомусь, матусю,
є один лиш тато!
|