В гостях в Олени подруга Марійка
Хвалила дуже свого чоловіка.
Та теж: -У мого інтелект утричі,
Бо купа знань і три освіти вищі.
- Такий розумний в тебе хлоп, Олено.
Що не спитай, то знає все, напевно.
Олена змовкла враз. Про щось гадає:
- Хоча. Та ні. Навряд, чи все він знає.
Та що ти, сплюнь! Мені іще б мороки.
Таки не здогадався, бачиш, поки...
|