- Прожити треба кожен день на «плюс»! Шукати в тьмі буденній позитив! Жени сумні думки. На нерви плюнь. Про щось хороше, світле думай ти. - У чому ж бачиш нині «плюс»? Вгамуйсь. Усе бравада це. Пусті слова. А той всміхнувся хитро так: - Чому ж? Є «плюс»! Температура ж плюсова!
Температура і справді дивує своїми рекордами. У нас, на півдні, так взагалі здається, що ось - ось весна розпочнеться, а так хочеться снігу, морозу...Новий рік на носі...
Ха-ха і справді уже 21 грудня, а температура ще плюсова. Вдало підмічено. Дякую.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")