Вечірній парк. Весна. Зірки. Удвох вона і він. Вогонь в очах. У серці – щем. Любов, як маків цвіт. Вона його спитала враз: - Скажи – но, до пуття, Чи в тебе було хоч колись надсильне почуття? Таке щось сильне, просто страх! Що хочеш кожну мить! Коли терпіть несила вже. Воно гризе, болить… А той недовго думать став: - Буває, що нема. Втім, чесно скажу, так як є. Недавно справді мав. Всміхнулась та: - І в мене теж! Так сильне, що капець! А він додав: - То голод гриз. Голодний був, як пес.
Не плутайте Почуття та Відчуття. Почуття це чітке усвідомлення явищ, моралі, цінностей, переживань як вищих психічних процесів, почуття можуть формуватися роками... А відчуття це відображення фізичних процесів, по відношенню до людини, це простіше поняття. Саме тому правильно говорити - Відчуття голоду Почуття любові. . . Успіхів у творчості!
Дякую. п.Укране. Перед тим якраз дививсь.В цьому саме й фішка, бо в словниках - і в академічному тлумачному, в словнику іншомовних слів та інших є "почуття голоду". Всього найкращого!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")