Спитав Андрій дівча про почуття своє:
- Чи в твоїм серці десь для мене місце є?
Вона всміхнулась хитро. Каже, що катма.
- У серці, певно, місця вільного нема.
Та ти поблизу серця. Все покаже час.
Воюй за серце поки маєш, хлопче, шанс.
А той очима кліп. Що значить все оте?
Як близько біля серця? В печінках чи де?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")