Котик є тепер в Катрусі.
Десь знайшли мала із татом.
Кіт не Мурко і не Мурзік.
Кличуть просто Депутатом.
Всюди пхає свого носа.
Тягне все, краде нещадно.
Ходить паном, зирка скоса.
Псів, котів ганяє владно.
Голос рве, як їсти хоче.
Вже йому не дуже й раді.
Впертий, наглий. Спить охоче.
Як нардеп у нашій Раді.
|