В двох сусідів суперечка: хто тепер мудріше, -
Тому жити легше й ліпше. Часом значно гірше.
Перший рідний бізнес хвалить, добру вдачу й долю.
Хтось нашкрябав купку грошей. Інші мають дулю.
Криза, пенсії та дурні. Що буде із нами?
Врешті- решт дійшли до теми: користь від реклами.
- То двигун торгівлі, звісно! Всюди вуха й очі.
Інший каже: Що ти мелеш? То на вітер гроші.
Раптом третій звідкись взявся. Вчув оту розмову.
- Хлопці, дам на це питання відповідь готову.
Я тепер в рекламу вірю, чесно, в повній мірі.
Тиждень тому пересвідчивсь. Сам на власній шкірі.
Дав рекламну я об’яву. Сторож нам потрібний.
Дача близько, майже поруч. Хто за плату згідний?
Що казать. Дурному ясно! В нас реклама діє!
Через день усе із дачі винесли злодії.
|