Своє лоша кобила вчить. Із ким дружити зась.
Тобі не рівня кіт і пес, курчата чи коза.
Тримайся сильних. З ними будь. Тож кращим станеш ти.
Себе показуй, рви, старайсь. Над ними ти рости.
Де треба, хитрим, смирним будь. Без пана ти ніхто.
Доводь копитом силу всім. Нещадно бий хвостом.
В житті так само. Той же зміст. Кар’єрний хочеш ріст?
Дружи з ким треба, інших всіх - дери у гриву й хвіст.
|