СТИЛЬНА гумореска
Десь читала в пресі Оля:
Знати кожна з нас повинна.
Щоб любила жінку доля, -
Пані має бути стильна!
В тих же барвах все вдягати,
Жінка ти чи франт – мужчина.
Схожий колір мають мати
Одяг твій, взуття й машина.
Нині стала стильна й мила.
Є тепер обновка в Олі.
Жовті чоботи купила
Саме під маршрутки колір.
|