Учитель з дітьми містом йде.
Свій клас повз пам’ятник веде.
- Скажіть-но, дітки, хто це тут,
Які думки до вас прийдуть?
Чи це героя монумент,
Чи це митець або ж поет?
Назвали різних п’ять чи сім.
Малий Івась втер носа всім.
Іванко каже: - Це не так.
Задачка, схоже, тут проста.
Ви гляньте. З ніг до голови
На нього гадять голуби.
Скоріш, політик. Певно, так.
Або ж відомий депутат.
Бо птахи знають, недурні.
Отих, котрі весь час в лайні!
|