Мав Мишко пригоду вчора. Шепче мамі вранці:
- Я в маршрутці випадково став на ногу бабці.
Кажу: вибачте, будь ласка. Жаль мені стареньку.
А вона в кишеню руку. Враз дала цукерку.
- Що ж зробив ти, синку, далі? – та питає Мішу.
Він з-під лоба хитро глянув: - Наступив на іншу!
|