Дядько пильно у столиці розгляда вітрину.
Тиче в цінники, бо хоче добру він сардину.
- Риби тут у вас, шановна, вибір - просто казка.
Підкажіть консерву ліпшу із сардин, будь-ласка.
- Є іспанські, португальські, наші та балтійські.
Для гурманів маєм шведські. Навіть італійські.
Скоса глянула на нього: - Що, будем купляти?
- Хоч китайські. Я ж не буду з ними розмовляти.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")