Душа так хоче світла: теплих слів буштин.
Та множить холод квітень на міста й світи.
Надія, мов кульбабка. Світла, наче ти.
Вина весни б хильнуть. Як птах у небо йти.
А серце жде весни. Мерщій його зігрій.
Дзвони, співай, кричи! Прийде, як перший грім.
Любов. Цунамі цвіту. Сонця дикий рій!
Душі, як пташці, треба неба, сили й мрій.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")