Почула доня слово “конкурент”,
Про це побігла в тата запитать.
Подумав той, заліз у інтернет,
Сказав малій, що річ то непроста.
Особа це, що хоче те, що й ти.
Буває ж часом так в житті якраз.
Тож може інший раптом хтось прийти,
Зайняти просто твоє місце враз.
На другий день побігла в туалет.
А двері там закриті в цей момент…
Здійняло врешті шум дитя мале:
- Це що? І тут у мене конкурент?
Цікаво все запримітили і відразу прийшла думка ! Так ще треба вміти !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")