«Віддам у добрі руки пса чи кицьку». Таких чимало оголошень є. Бо не шукають вигоду велику. А хтось за шоколадку віддає. Комусь щастить. Та щастя, мов химера, Впаде комусь. А інші тут же є. А от свиню на півтора центнера Ніхто у добрі руки не дає.
Ваш комент нагадав мені анекдот про білявку, котра вірила, що зустріне добру фею, яка їй подарує сто тисяч баксів. Подруга її питає: чому ж не попросиш у неї мільйон? Ну, каже, мільйон - це нереально. А сто тисяч ще більш-менш.
Щотижня верстаю сторінку з оголошеннями, що у районній газеті, то набачився багато. Тож знаю не зі слів, які бувають оголошення. Повірте, є ще кращі "перли"
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")