Нині в закладі одному - Неприємна штука! Шум і крики! Справа в тому: В супі наче муха. Прибіга якийсь хлопчина. Вирячивсь на неї. Каже: - Вибачте, мужчина. Страву поміняєм. Дядько грізно креше басом. Тиче вглиб тарілки: - Мабуть, суп отой із м’ясом? Звідки це тут? Звідки? Той стоїть, як рак червоний: - Прошу вас, тихіше. Тут же люди. Я не винний. Ми дамо вам інше. - Може, те жбурнуть зі злоби? Як ото не стидно? Що вона у супі робить? Певно, вам не видно? Глянув, дійсно. Муха схоже. Каже тихо й чемно: - Що ж вона робити може? Плаває, напевно.
Якийсь несміливий офіціант попався. Він би ще сказав яким видом вона там плаває. Ось була така ж ситуація. Викликали кухаря. Він уважно придивився і спокійно, витягнувши свою ложку з-за пояса, зачерпнув суп і проковтнувши, голосно об*явив: - Вибачте, цибуля трішки підгоріла. Присутні полегшено зітхнули, продовжуючи їсти свій суп. З Новим роком Вас!
БУВ ТАКИЙ ВИПАДОК. щоби не піднімав шуму, дядькові накрили стіл за рахунок закладу. Репутація... А десь через пару місяців у сусідньому закладі метрів за 500 звідти у дядька знову муха. Номер би пройшов, якби не офіціант, котрий працював раніше в попередньому ресторані і бачив клієнта. Совпадєніє? Муху із собою, певно, приніс... Бо халява спокою не дає. Добре, що не побили. Кажуть, копняка дали....
Актуально, бо чого тільки не побачиш у закладах громадського харчування, а ще більше - у продукції, що у магазинах та на ринку. Муха "відпочиває" :)))))))))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")