Поблідла ніч, спадає вже туман, Тополі у степах стоять байдуже-тихо, Беззвучно ніч ховається в обман, У ранок щебету осінньої утіхи.
Ще трохи - й день загляне у вікно, Пожовкла даль відкриється узором, Немов старе, забуте кимсь вино, Розлите плямами червоними навколо.
30.09.2012
|