-Якби була птахом, то знала б дорогу, була ачи вперше, до твого порогу, якби мала крила,то я б полетіла… А, може, боюся, - даремні тривоги - зіб`юся з дороги, зачинені двері, у темному сквері у пульсі артерій міського «немає» - сама я, сама я…
-Якби була птахом, то я б полетіла, а я не обрала, -безкрило бриніла.
2012
|