Зима дрімає ще безправно...
Немає бісерних ознак.
Цілують крапельки відрання
Всіх перехожих напоказ!
Не допускає діамант
В своїй неміряній щедроті,
Аби поснули трави.
Годі !
Не допускає діамант
В своїй неміряній щедроті,
Аби поснули трави.
Годі !
Ах, вже пора їх обігріти
І перлам білим поле вкрити...