А що то буде , Як щирість зникне, Як світлу радість День не вготує? Тоді,напевно, Людство змарніє, Але провини Все ж не відчує... Потрібну тему зворушили,п.Тетяно!
дякую, мені вже говорили раніше, але чомусь саме Ваші слова, пройняли якось особливо, я колись писала короткі форми, потім відійшла,мабуть варто згадати... дуже вдячна)))
поет спостерігає і пише, як на мене, ти не знаєш, чому написав так чи інакше, тобі, може, сумно, а пишеться веселе,і навпаки, за мене не варто турбуватися, вже писала,що варто розрізняти ЛІТЕРАТУРНОГО ГЕРОЯ і автора.
У єстві глибинах, У основах суті Прагнемо щоднини Сенс життя збагнути. По колючім терні Ходим голі й босі, Оминаєм скверну, П'єм цілющі роси. У пустелях світу Йдуть холодні зливи, Ми ж - неначе діти, Вперто вірим в диво. У світах омани Знов шукаєм правди, На сердечні рани Прикладаєм зради. У самотніх душах Вітер лютий свище, Досі невмируще - В нас поволі нищить. Гонимось за щастям, А знаходим втому. Чуєм голос власний, Та не знаєм - хто ми? Ходять манівцями, Про святих забувши, Котяться до ями Наші грішні душі... Так бредемо кволі Попід небом синім В лабіринтах долі - В пошуках... Людини...
Бачте ,скільки відгуків викликав ваш вірш !У кожного свої думки ,вони доповнюють ваші ...Такі вірші-роздуми дуже потрібні,лишається лише подякувати вам за те ,що написали цей вірш !
навзаєм щиро Вам і всім, хто коментував, хоче чи ні, певно,кожний автор має своє амплуа
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")