в-т 1 Холодно... Падає дощ. Холодно. Лист з підошов В хату несу, Листя несу, Холодно... Осінь німа. Холодно... В хаті пітьма, Лиш обійма, Тишу лама Музика. Холодно... Чай на столі, Тіні на склі Змолото... Вже у дощі Холодно? Все що було Змолоду....
Чай на столі... Тіні на склі... Солодко...
в-т №2
Падає дощ, Сіпання площ... Холодно... Ринви знайшов,
Їх обійшов… Холодно...
Лист з підошов В хату несу, Листя й росу, Холодно... Осінь німа
Йде слідкома,
Знов аніма… Холодно... В хаті пітьма, Лиш обійма, Тишу лама Музика...
Чай на столі, Тіні на склі Змолото.
Вже у дощі, Мов на душі,
Молотом... Все що було Змолоду…
Холодно?...
Чай на столі... Тіні на склі...
Танго в пітьмі…
Солодко…
Дякую,я теж вже більше до другого варіанту схиляюсь, але перший не видалила,бо він писався з певною, зовсім іншою думкою і емоцією, під іншу погоду, там не було подій, там була вихоплена картинка стану ЛГ)
Мені більше перший варіант... Хоча обидва - гідні. Така трансформація переходу, коли те, що зі мною діється, переходить в образ на склі - якісний перехід (наскільки це зрозумів) на орбіту нового сприйняття.
Ось бачте, добре, що не видалила тут, більше не зберігся, я його зовсім по-іншому відчувала, власне, вони схожі, але я б не назвала одним і тим же,бо несуть різний заряд емоційний і другий - емоційно-осмислений. Дякую)))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")