Парасольку вкрала в танці
У нічного чародія.
І тепер щосили діє,
Вже ввімкнула ясні зорі,
Пригостила вихром море,
Тільки день тікає й вабить.
Чим ми можемо зарадить?
Він не зрадив, він не клявся,
Просто раз колись, зізнався,
Весь світанок, ранок, днину
Вдвох були. Чому? Причини
Не відомі йому й нині.
Тільки спогад, що вночі
Не одні блищать сичі….
23.09. 2012