Ніяке щось вистрибує над очі, Розкидує ілюзії й слова, І де отой, хто істина, пророче Кому і де..., та тут його нема...
Не народивсь ачи помер давно? Немає сили молоде вино, Ще не дограло. Хочу смаку сили: У листопаді літню справжню зливу. Та нині тіні істини уроком: Не вірить осінь в тіні, жде пророка...
Гадаю, трішечки помиляєтесь. Якраз молоде вино і грає найсильніше. А пророка нам мабуть і не треба. Цілком достатньо добрих чесних, найнятих самими нами менеджерів. А взагалі віш написаний добре.
грає, хіба я не згодна, проте, воно ще не може дати лідера, - я про це, а писала ще до подій, 23-го, тому не помилялася, а так відчувалося... ось сьогодні, наприклад, нав`язлио звучить віршик, отакий, то я ж не знаю, чому пишеться так Примарилось… Примарилась весна, Усмішка травня, Вишня вся у квітах, 9-го не хочу: Тихо звіту Складати не бажаю Перед дідом.
Примарилось… Закінчилась війна, Дорожня карта, Позначки до Півдня, Дніпровський тракт І бузьки понад ним В польоті духу Славнім і святім.
та тут його нема... то все дарма...? чи не дарма...? Зневіро-геть! До правди чверть Дороги залишилась. А що судилось? Вибороти долю, А чи неволю В клітці золотій....
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")