Людмилі Калиновській
Не я
розсипала сіль,
та мушу її
збирати
усе життя,
бо навкіл
солоно-холодні
ґрати.
Збираю,
змиваю, та зась,
мене не
дивує лихо:
в солоних
чужих словах
життя
проминає втіха…
Я мушу її
збирати,
ховати
усмішку з болем,
зривати
противні ґрати,
рівняти
солоне поле.
Усе життя ж
бо навкіл
іскристо
розсипчасті скалки,
а я все собі
– зумій,
солодке
відчути варто!
Не я
розсипала сіль,
та я все
життя збираю,
бо трішечки
варто – біль
в життя
відпускає крилате!
24.11.2013
|