Мила Тетянко,безмежно вдячна за гарний вірш,присвячений Василю Симоненко,Я дужегорда з того ,що цей великий поет мій земляк Він родом із чарівної Лубенщини,де так багато талоновитих людей.Є у нас талановита поетеса- Наталія Баклай.
Я з Миколаєва, тому Симоненко став для мене відкриттям уже свідомого життя, інколи мене дивують думки про його поезії.... - це глибока філософська поезія, цінність її саме у зовнішній простоті))) заздрю, що маєте такого земляка))))
скільки людей - скільки думок....дякую))))))))))))
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")