Замкнуто душу мою, Більше не вірю – стою І на каміння дивлюсь…
Зникли і сльози, і сміх, Знову розірваний міх Сам зашиваю, та діри Дуже великі. Не в міру
Теє каміння. Одначе, Вже назбиралось…Ледаче Я поглядаю на міх: Шити ті діри?.. Не зміг!
Знову каміння кидАю! Жаль, не туди потрапляю…
#TaniaMilewska #поезія
|