Кому я потьмарив чи болем чи журбою, Скорботою платив в страшні години, За те мені простіть,що в наші дні похмурі, Що неховався лякливо серед бурі, І що боявся я рабом нікчемним бути, Пролину й більше не буду, І вам сіятимуть з неба рідні зорі.
Шановний Володимир Вітаю Вас на цьому сайті. Бажаю знайти тут надійних друзів, підтримку і допомогу у розвитку Вашого таланту. А талант безумовно є і головне працювати над його вдосконаленням. Не варто публікувати декілька віршів відразу, краще чергувати хоча б через день свої публікації. Цей вірш як і попередні, сповнені розчаруванням і смутком. Ваші почуття у рядках дуже пекучі і пробирають своєю щирістю...
Бажаю щоб у життєвому шляху Вам траплялись побільше хороших людей, які в будь-яку хвилину здатні зрозуміти і підтримати.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")