Гарні слова, але такі вже чула і не раз: славна Україна, дружня родина.....Людина ліпше віддасть життя за дітей, чим за всю Україну, особливо це проявляється в сучасному світі.....Тому, Та і яке там коріння- по всьому світі.....розбрелися...
Дай Боже ! Дай Боже ! Як в вашій пісні співається ( а це пісня , вже точно ! ) щоб все так сповнилося ! Патріотично родинна тема захоплює , але чи всі послухають заклики. Погоджуюся з п.Іриною Пшиченко , повністю і майже завжди ! Що пора щоб кожне ваше слово так оплодотворилося і принесло Україні щирі і смачні плоди . Патріотичність завжди захоплює , але для більшості залишається лише побажаннями , а треба щось робити !!!
Збої в ритмі, одначе, Катерино! Аж не подібно на Ваші вірші. До того ж незрозуміло, що це така за "сім'я народів дружної родини"? По-перше - тавтологія "сім'я" - "родина", а по-друге, звучить якось по совковому...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")