Коментувати також можна з та

Вт, 23.04.2024, 12:57
Меню сайту
Категорії каталогу
Поезія Олексія Тичко [153]
Поезія Світлани (sveto4ka) [1]
Кримовська Софія [29]
Синьоок Тетяна [15]
Солодар Олександр [2]
Жулай Ірина [38]
Макаренко Євген [7]
Гевел Валерія [1]
Горлиця [1]
Порядочний Віталій [1]
Притула Людмила [15]
Апальков Олександр [8]
Опитування для Вас:
Чи потрібна зміна часу на годину вперед/назад?
Всего ответов: 438

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Поети Черкащини категорії та розділи української поезії, українська проза Горлиця
 

Майдан

Как гром на землю
Черной тучей,
Пришла нежданная беда
Восстал народ наш на майданах
Рискуя жизнью иногда.
Хотим в Европу все кричали!
По-европейски жить хотим!
Долой воров! Мужей в отставку!
Народу дайте порулить!
"Убрать коррупцию в Державе" -
Кричали дети на Майдане
И пели гимн до хрипоты.
Мужи в народ послали Беркут
И полетели элементом
Дубинки, газ, дробовики.
Народ попятился немного,
Решили Беркут взять в облогу,
И полетели кирпичи,
Летели палки и бутылки
С горючей смесью на дубинки.
Менты как будто озверели,
Стреляли будто бы в мишени,
Людей топтали, избивали
И в автозаки загружали,
Кого раздели догола,
Что б показуха, мол была,
Какая власть у нас сурова,
Воюют с собственным народом
На безоружный люд пошла
В которого нет ни гроша.
В самых крутые тачки, дачи,
Мы видим в телепередачах,
В обшорах деньги, и дома,
И фирма, даже не одна.
Словом цари, а вы, холопы,
Должны сидеть тихонько в .опе,
Сопеть в две дырочки молчком,
Не то мы всех вас перебьем.
Давай, народ, всем миром встанем!
Хотя для них мы не указ,
Покажем им, что мы Держава!
Не выполняем их наказ!

Додав: Gorlicya (22.02.2014) | Автор: © Горлиця
 
Розміщено на сторінці: Горлиця

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2486 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
avatar
1 virchi • 01:24, 23.02.2014 [Лінк на твір]
Твори російською мовою - лише на форумі...
Скопіюйте вірш перед видаленням!


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz