О мово батьківська! Це що з тобою стало? Словесні виродки блукають між людей. Нас радує, що сало завжди сало, І плюралізм ми маємо ідей.
Між покручів блукаємо словами... Який в пригоді може стати нам словник, Коли давно уже між мовою і нами Постав „могучий ленинский язык”?
Без догляду у нас духовні храми, Та все хизуємося: ближче стали ми До європейського життя уже думками... Ми демократи? Що ви? До пітьми Ведуть нас самовизначення кволі, Бо мариться повсюди „старший брат”... Ми йшли до волі, й знову – у неволі В безбатченків, що гірше у стократ.
Як втратимо і мову, й вишиванку, Відвеземо ще й пісню на смітник, Бо іноземна краща одяганка, Й до English language кожен другий звик, То житимуть тут перевертні-люди, І назву їм дадуть, та не «народ»... Невже вам байдуже, що буде в нас, як буде?! То, може, краще нас назвати словом «зброд»?
Ви знаєте, а я підтримую Вашу думку і щодо пісні теж, бо кожен раз, дивлячись шоу "Голос країни" диву даюсь, якої країни ми визначаєм голос?...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")