Я просто хочу помолитись Отак, як думаю… Чому Там маю в сповіді відкритись, Де млосно серцю і уму Від тих очей, що із ікони Дають імперський свій наказ? Чом Божі чую я закони, Убрані і смисл чужинських фраз?
Чи кара це, чи нагорода, Що думка множиться моя? Великдень знов! Тож є нагода Спитать Спасителя: «Хто ж я? Овечка та, що сумно, стадно Іде впокорено «вперёд», Чи донька Божа, що відрадно Влилася в націю, в народ?»
Чому не можу помолитись Отак, як думаю? Чому Мовчати маю і коритись, Сама не знаючи, кому?..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")