Я намалюю сон… Фарби з усіх відберу найкращі. …Між калинових грон – Сонце і плани вчорашні наші, Білі хмаринки мрій В синьому морі подій і вражень... Це подарунок мій Дню чорно-білих зображень.
Ви не кажіть мені, Що прокидатись давно пора вже. Ні! Я не хочу, ні, Вік свій назвати бездарним шаржем. На кольорове тло Бризки бажань упадуть вогнями. Я замалюю зло Щастям, добром і піснями.
Дуже рада бачити Вас, пані Галино. Ваше схвальне слово додає мені наснаги. Дякую.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")