Коментувати також можна з та

Ср, 17.04.2024, 01:52
Меню сайту
Категорії каталогу
2007 рік [2]
2008 [58]
2012-2020 [66]
Опитування для Вас:
Чи заповнюєте при публікації поле КЛЮЧОВІ слова/ТЕГИ?
Всего ответов: 161

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Терра-ПОЕЗІЯ категорії та розділи української поезії, українська проза 2007 рік
 

Nadin Sid

АЙВА

Ми збирали з тобою стиглі айви,
Потім їли їх, розриваючи горло,
Кидалися листям...
А потім хтось з нас згадав
Що з них вийшло б чудове повидло!

Ми з тобою варили його довго
Вимазуючись ним аж до п'ят,
І цілуючись
Прилипаючи один до одного
І від цього ще більше радіючи,
Наче діти...

Та осінь лишилася у моєї пам'яті
Або стиглими айвами, або повидлом,
І іноді я дуже сумую
Бо її ще не було у моєму житті...

ОДИНАКИ

Мініатюрами життя завалюючи пам'ять
Я зненацька розумію що ти є
Зовсім поруч - у цьому вимірі,
Але
Нібито з іншого пространства.
І твої очі, що розфарбовують погляд,
Можна годинами слухати оди твоїм принципам
Тримати тебе за руку і навіть кохати
Хоча б за те, що ти прийшов з іншого світу
Майже як і я.
Але щось тут не є справжнім,
Може моє бажання зрозуміти все?
Може наше життя по одинці,
А може то я не справжня в твоєму всесвіті?
У будь якому разі
Ми намагаємось втікти один від одного
Не поринаючи в глибини
І не створюючи стосунків
В яких потім просто не можливо буде
Розібрати хто з нас є хто,
Тому знов сховаємось в своїх штучних будинках
З табличками на дверцятах "Одинаки".


Додав: virchi (26.04.2007) | Автор: © Nadin Sid
 
Розміщено на сторінці: 2007 рік

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2476 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
avatar
1 Life-Proza • 20:52, 12.12.2007 [Лінк на твір]
шось не дуже
avatar
0
2 spydut • 15:59, 19.07.2021 [Лінк на твір]
Своєрідність поетичної прози треба розуміти , і часто буває її осягнути непросто .


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz