Не думайте "Це лиш слова І більш нічого" Прошу, повірте ви мені У мене серце є У мене є кохання
Воно не згасне Поки я жива, Поки існую Поки тут пишу
І почуття мої живі Люблю І що робить - не знаю Як жити? Бачу кожен день тебе І хочу обійняти Кохати...
Це божевілля Та зустрічатись поглядом з тобою - Для мене є нестерпним Ненаввиджу твої розмови, А потім знову хочу їх почуть Ненавиджу твій погляд - А потім хочу знов його відчуть
Мені набридло так кохать Коли є невзаємно Я хочу лиш до тебе - Ти обійми і не пускай.
Дівчинко моя, то не вірш, то крик твоєї молодої душі, крик твого кохання, можливо першого, але життя не стоїть на місці, (та й які твої роки?)... Все біжить, все змінюється, і пройде трохи часу, як ти забудеш все зло, бо тебе знову закрутить вихор кохання, і теж буде здаватися, що єдине і неповторне. Поезія - не така вже й проста штука. Тут треба мати великий запас слів, відчувати ритм, правильно ставити наголоси та дружити з римою.
Мені здається що вірш - без рими , бо це подих душі , це безмір почуттів , це безмежність і вільність вітру . Мабуть такий є верлібр , і змішані з ним інші віршовані розміри . ГОловне тут є почуття , і зміст є , я не спеціаліст в розмірах і ритмах , просто деколи треба більше заглиблюватися в образи , змістовність , де ритм , метр , і всі інші поетичні наміри підпорядковані одному - викласти ПУЛЬСУЮЧУ ДУМКУ ! Можливо це і мав на увазі автор !
Це серце Ваше закохане говорить з тим,до кого воно тягнеться! Палкість Ваших почуттів передає цей твір.Твір вільне вираження думки-мрії,але якщо хочете писати майстерно прислуховуйтеся до порад, згодом будети за них вдячні.хай Вам щастить! Ми завжди підтримуємо тих, хто хоче вчитися,будьте знами.
А головне я вважаю - що не слід так говорити категорично , ця риторика вищості декотрих перебільшує їх знання поезії , розвитку поетичного слова і головне вбиває у інших авторів почуття до творчості , до саморозвитку і пошуку свого поетичного "Я" . Я не можу категорично так казати ні ЗА і тим більше ПРОТИ , можливо автор у пошуку , і це головне , головне почуття , думка , а решта , тобто професійність ще прийде , головне не зупинятися і ніколи категорично так не говорити , це моя особиста думочка !
Я дійсно в пошуку себе) це мій певний стиль, я не думаю про риму, я думаю тільки про те, що пишу, і звісно я вислухаю кожного, послухаюсь порад і старатимусь змінюватися на краще) Спасибі всім за хороші слова і примітки. Ви мені дуже допомогли)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")