Тернове поле. Край рова Б’є джерело, росте калина, І хрест дорожній, кам’яний, Як вічність, у житті людини… Господній Син, чи Сам Отець… О вічний спомин про розп’яття! Цю мить – початку і кінця, Добудьмо, браття…
Мої прадіди були репресовані за те, що були священниками. А кричали і репресували нелюди. - Вины я в нём не нахожу - Се Человек... - Пилат ответил. - Распни Его, Распни Его, чтоб только не было на свете!!!..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")