Заграють мені трави отой природній блюз,
Защуриться це небо із кольором барвінку,
Коли ще нас гнобила імперія, союз,
А нам уже писала велика Українка .
Коли цьому народу, удару завдала,
Положена в Сибірі людей велика маса,
В нас воля і свобода в кайданах ожила,
І жила із словами пророчого Тараса
Краса моя вкраїнська, моя чарівна доле,
Моя ти наречена і, як тут не крути,
Твої поля квітучі й така безмежна воля.
Ти часто посилаєш ще геніїв в світи.
|