якесь дивне слово - проймана ... може пройнята ... А вірш влучає прямо в серце ! Душевно звучить , говорить реальністю... Багато цікавих віршів зутрічається , тому і приємно спілкуватися з її авторами , за те люблю цей сайт , що тут краще можна висловитися , хоча дуже мало спілкування хочуть ... бо мало пише ...
Дуже дякую Вам за відгуки. У вірш можна вилити душевну біль, стурбованість, тривогу, одним слово всі емоції, які переповнюють душу.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")