Що зігріє тебе, мій друже,
У зимОву порУ заметіллі?
Біла ж гавань зими і стужі,
Витанцьовує сніг на весіллі.
Поділись, дай душі пораду,
Що теплом обійме в холоди?
Чашка чаю? Шматок шоколаду?
А можливо заморські плоди?
Не хвилюся, що нІчим зігріти,
Твою душу посеред завії.
Варто лИшень тепла захотіти.
І отримаєш крізь буревії.
Коли стужа, сніги по коліна,
Ніжним пледом накрийся в тишІ,
Ручка, аркуш, теплІнь від каміна -
Пестять душу і гріють віршІ.
|