Ти торкаєшся ніжно руки,
Та пронизує холод сильніше,
Бо закутують серце сніги,
А від снігу, не стане тепліше.
Я чекаю, чекаю весну,
Коли віхола вже відвальсує.
Я прокинусь від холоду, сну,
А морозна зима відбушує.
Мої думи на крАєчку мрії
Ще недовго - і день той прийде,
Нас залишать морози, завії,
Місяць лютий уже відмете.
І коли, я зустрінусь з весною,
Що з солодко - бузкових неділь
Чи захочу вернути з тобою,
В твою стужу, твою заметіль.
|