Хай краще буде в домі непорядок,
Дитячим дзвоном голосок луна,
Ніж чистота, як величезне свято,
В якій беззвучно диха тишина.
І краще доні усмішка безцінна,
Вечірня втома та, що вАлить з ніг,
Аніж самотньо десь шукати тіні.
Та на долонях рахувати сніг.
Життя усе із присмаком полинним,
А тут з дитячим гОлосом-медком.
Тож краще вічна пісня лебедина,
Аніж проймання тиші холодком.
|