Я вдячна долі, і признатись мушу,
Спасибі, що знайомила з людьми,
Які в шматочки розривали душу,
По ній ходили злісно чобітьми.
Я вдячна людям за чудове серце,
Що добротою аж палахкотіло,
Що відчувало сліз моїх озерце,
А потім просто душу обігріло.
Окрема дяка за людську підтримку,
За приклад, у майбутнє що дали,
За радості даровану краплинку.
Нарешті й тим, які лише були.
|