Багато підписів, угодів і столів
І світ не зовсім хоче розуміти,
Що ворог наш тепер осатанів.
Чи ж на руїнах нам усім зотліти?
Одні послання, світова спільнота
І дипломатія, що нібито рішала.
А в нас тут "Гради" і страшна голота,
Що Маріуполь зранку обстріляла.
Ви у дрібницях поясніть мені:
Чи санкції ,що світом розхвалили
Частину зменшили заклятої русні?
А, може, менше тих, кого забили?
Цим дипломатам, наче уже звично,
Що в нас тут смерті, сльози і печаль
Наш мучать дух, вбиваючи фізично.
Та не шарлійців мабуть і не жаль.
.
|