Верніть, будь ласка, доброту,
Свободу, ту, яка без ката
Верніть, розмовну чистоту
Співучу мову, що без мата.
Верніть, негайно, ви у моду
Душевний трепет відчуття,
Проймання болем у народу,
Верніть, у моду почуття.
Верніть в народи простоту
Без підлості і без гордині
Наповніть щастям пустоту
Річками ллється хай віднині
Верніть, біблійне "не вкради"
У справах - не лише на слові,
Щоби залишились сліди
Від ніжності і від любові.
Верніть нам мир у нашу хату,
Не перетворюйте в руїну.
Сьогодні ви вклонились кату.
Прошу, залиште Україну.
Верніть , благаю і молю,
Бо прошу, наче й не багато
Верніть усе, що я люблю
Нехай для душ настане свято.
|