Міцніше каву... Трішки мармеладу...
Хай буде присмак той, що у душі,
Тут пропонують гори шоколаду,
Мені ж би слів зерниночки твої.
Почути би "люблю" з відтінком вишні,
З солодко-винним присмаком "тебе",
І так красиво в мить оту попливши
Як крапля меду в серденько твоє.
Мені б рожеву крапельку "сумую"
З малиновим і трепетним "моя",
Хмільний ковток гарячого "люблю я",
З фруктово-екзотичним "я твоя"
*********************
І щоб цілунки вічним зорепадом,
Що спалюють ночами спориші,
Міцніше каву... Та без шоколаду
З букетом слів, що в мене у душі.
|