Відстань розміром в кілометри,
із десятками мегабайтів,
Непомітно для ока зітканих,
світових інтернет-павутин.
Я отримала безліч смайлів,
заходилась гуляти сайтами,
Компліменти рядком замигали
і спадали дощем золотим.
Доторкалися пальці гучно
до щербатих протертих клавіш,
Білу фарбу закляклих літер,
розливали в екран-рядки.
У куточку забігає ручка -
як ознака, що ти набираєш,
Тимчасово заглушать тишу
"скайпу" довгі знайомі гудки.
Ти дозволиш родитися слову
з початковим, прописаним "пуском",
Протягнеться таємна нитка-
твій і мій поєднає "джімейл",
Розбавляють самотність смайли,
розбивають її на друзки.
Інтернет від сьогодні єднає
незнайомих, далеких людей.
|